Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad skulle du bli när du blev stor lillebror?


En skitstövel


jag kommer aldrig nå fram till dig
för du och jag är av olika sort
fast vi har samma ursprung

du är mörker, jag är ljus
du är inte som du var förut
jag måste gå på tå runt dig

att ha dig i mitt liv
gagnar inte mig
du är drama

och du ställer krav
på hur jag ska vara
för att vi ska ha kontakt

emellanåt sticker du nålar
som når djupt in
du manipulerar och svär dig fri

allt som händer dig
är någon annans fel
du har absolut ingen del

är det droger och alkohol
som förändrat dig
du är en annan än förr

det är sorgligt att se
någon drunkna i misär
och inte kunna hjälpa till

för den hjälp du vill ha
är pengar till ditt missbruk
och jag måste säga nej

jag känner inte dig




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-11 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP