Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oväntad kommentar


Stolt över sitt ursprung

Träffade en man med ett adligt efternamn. Nyfiken fråga från mig
-Är du släkt med den store diktaren?
-Ja,i rakt nedstigande led.
-Oj.
-Men jag tycker att det smäller högre att vara kusin med en känd radiopratare.

Den mannen led inte av någon bördshögfärd.




Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-11 18:25



Bookmark and Share


    Ingegerd svedin VIP
Kanske led han av kändishögfärd. Jag tycker att han var både humoristisk och fyndig.


2017-12-11

  Staffan Nilsson

Kul!
Men led han inte av kändishögfärd?

2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP