Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrsken


den mörka himlen i mig

sprakar av norrsken

när jag tänker på dig













Fri vers av Poesia VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-26 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP