Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LLIVET ÄR ETT KONSTVERK

Livet är som ett konstverk
det fodrar mycket hjärta
välj din färg och pensel
ta tid på dig,undvik att jäkta

Innan du målar välj ett ämne
var inte rädd att följa din dröm
det är okej att göra misstag
din målning är på riktigt inte konstgjord

Titta på din målning,gråt inte
Börja igen,håll på och försök
din målning är aldrig fullständigt färdig
Njut av denna prosess,gör den till något och njut

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 170 gånger
Publicerad 2017-12-11 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj