Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Närheten långt borta

De dansar inte längre
sjunger ej mer
skrattet det har tystnat
men det händer att de ler

Har fågelsången slutat
eller de den ej hör
frågor som kan ställas
i svarslöshetens kör

Att åter finna vägen
till livslustens kapell
kräver mer än möda
och man gör det inte själv









Bunden vers av Johan Strömstedt
Läst 404 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-11 20:53



Bookmark and Share


  aol
Välformulerad och så stark berörande skrift,
2018-01-03

    ej medlem längre
Välformulerad och vacker text. Jag gillar speciellt finalen. :-)
2017-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Blir starkt berörd av din text!
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt