Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botten





Botten är inte nådd

Tyvärr har du en bit kvar


Som barnen tävlar i sommarens badmaraton

Vem nuddar botten vid höga hopp

Ner i det mörka vattnet

Kasta dej ner så hårt du kan

Ner i mörkret

Kallt men mjukt som siden

Sluts det ovan ditt huvud

Dimmiga ljud långt borta

Suddigt ljus

Tårna nuddar inte gyttjan ännu

Hoppas

Snart




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-11 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik