Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När huvudet ramlar ner mellan benen

sätts skygglapparna automatiskt på och man kan inte
tänka på så mycket annat än sex
Man vill ha sex
Man vill ha någon att bestiga i hopp om en gemensam
orgasm där båda kommer samtidigt i välförstånd
Och det för att i nästa stund bara fortsätta göra det
som man höll på med innan huvudet ramlade ner
mellan benen
Och det precis som om ingenting har hänt
Lugna gatan med andra ord
Ja, så, så kan det vara...

Ken Cassel
12/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-12 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel