Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir aldrig riktigt tyst

Det blir aldrig riktigt tyst
huset knäpper vid väderomslag
kyl och frys surrar
en klocka som tickar
ett avlägset brummande från pelletspannan

men bortsett från allt detta
inuti mig susar lite tinnitus
som en vindil från havsstränder
där jag vandrade för länge sedan




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-14 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP