Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min cell

Hoppet krossar mig hårt! Ingenting jag äger och allt jag har och besitter är betong.
Insidan av min cell ser mig förledas i sökandet efter avskildhet och vänliga ord.
Ett vänligt leende, en vänlig hand som smeker min ärriga kind. Fuck...
Svart rök strilar ur min mungipa och jag dyker djupt i förbannelsens brunn...






Fri vers av Julian Carax
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-12 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julian Carax
Julian Carax