Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


STRIDEN MED TIDEN

 

sekundära sekunder

kan göra under

eller skapa en blunder

frammana lyckliga stunder

 

isens bärkraft håller liv

smälter den blir den skör

då kan ett enda kliv

leda till att man dör

 

var sekund 

gör den sund

sov sen en blund

julkakan smaka rund

 

luciavaka med glögg och pepparkaka

djuren behöver din omsorg denna natt

därför ska du låta detta dig väl smaka

vaka över din familj som är din skatt

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-12 13:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart! :-)
2017-12-12

  Fulbergarn
en överdos av rim
håller leendet i trim

2017-12-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tänkvärd text i juletider!
2017-12-12

  ULJO
I julkalendern sker en strid om tiden
2017-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP