Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(hur lätt) du kan få mig

du ler mig i ögonen
jag blinkar ej
vill inte missa ett enda
ögonblick av dig

jag kysser dig igen
om det är okej
vågar knappast erkänna (hur lätt)
du kan få mig




Bunden vers (Rim) av Systertusen
Läst 550 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-12 17:10



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Mycket vackert! :-)
2017-12-26

  Fulbergarn
(hur lätt) blev att tänka av understrykningen,
2017-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Systertusen