Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödssynd

Magen spänner hårt
Julbord ätet med jobbet
Väldigt frosseri




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-12 17:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är den romersk-katolska kyrkan som hittat på att det skulle vara en dödssynd att frossa. Man KAN förvisso frossa sig till döds. Men det är en annan sak.
Enligt Bibeln - som den romersk-katolska kyrkan inte följer - finns det bara EN dödssynd (och med dödssynd avses synd till döds, d v s en synd man inte kan få förlåtelse för). Den synden kallas hädelse av den Helige Ande.

Själv anser jag att det är synd att överhuvudtaget fira jul. Inte en oförlåtlig synd, men dock en synd. Julen är hednisk och har ingenting med kristen tro att göra. Väckelsekristna som envisas med att fira jul gör sig skyldiga till förräderi.
2017-12-12

    ej medlem längre
Överflöd....
2017-12-12

  Öknens Ros VIP
Det kan bli lite väl mycket av det goda, bättre hålla igen.
2017-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén