Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

löser

 

 

 

du kysser mina drömmar fria

löser kättingar

in i bergsådringar

åter

 

 

ur kol stiger diamantslöjor

 

 

nycklar skrudar kronhav

vågen en vinge

av örn

 

silverblad

möter guldblad

 

 

 

mjuka tassar

bär sömnen

in i skogar av fridsstilla

hör mitt hjärta saktas

 

 

 

rör vid havet

med din klara sång

öppna

de slutna händerna

kom

andas

 

lär mig andas

 

smält isen i mitt bröst

jag fryser

 

 

stenar stiger upp

ur havet

 

rister sina långa hår

manar

syner klara

 

heden svävar fri

molnen betar sådda korn

planterar mening in

 

i stim

 

din hand

en korg

vari min oro andas ut

 

du viskar i min nacke

våga

 

lev




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 488 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-12 17:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Faller särskilt för bergsådringar i denna fina text. Du har sannerligen en personlig stil. Så bra!
2017-12-13

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Såå vackert...
Tack
2017-12-12

  Ulf D VIP
Det är något akustiskt över ordet"kättingar" som får mig fast. Fin slutrad.
2017-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser