Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bild 7.



ingen mening
att be

hjärtat

sluta

fladdra

Osynliga gudar
planerar
våra
skift


ingen mening
att be

hjärtat

sluta

falla





Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-12-12 22:39



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
här läst några av dina bilder nu
tack för denna upplevelsestund
2017-12-17

    ej medlem längre
Poetisk styrka!
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP