Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det slår och slår och slår och slår

Skulle göra en särskild spellista med låtar som får mig att tänka på honom, på när vi är med varandra. Någon låt med Libertines han spelar på sin gitarr ibland, någon annan med Kärleksministeriet som låter som en psalm från en efterfest.
Uppsnärjd i det blå. Gråsparven när hon sjunger. 2 steg från paradise.


Nu är spellistan flera timmar lång, för alla låtar handlar ju om honom.


Om oss.




Fri vers (Fri form) av inatt
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-12 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inatt
inatt