Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ryktas att

Det ryktas att regeringen kommer att ge alla svenska ungdomar en möjlighet att göra en individuell ålderbestämning. Det öppnar möjligheten för svenska ungdomar att kunna ta körkort genom att skrivas upp i ålder. Bakom förslaget ligger uppfattningen att om du har fått visdomständer och knäna utvecklats till en viss nivå bör du betraktas som vuxen.
Körskolorna befarar en stor anstormning varför regeringen nu förbereder att ett stort antal ministrar skall omskolas till bilskollärare. Eftersom den här anstormningen kommer att öka bilåkandet och därmed utsläppen kommer regeringen att subventionera bilskolor som bedriver själva undervisningen och uppkörningen utomlands för att rädda klimatmålet här i Sverige.
Subventionen kommer att tas ur biståndsbudgeten.
Vid samma tillfälle kommer regeringen att instifta en stipendiefond kallad Stefan Löfven scholarship. Stipendiet kan sökas av alla fosterföräldrar som tar emot svenska barn och är inrättad för att uppmärksamma den insats som Stefan Löfvens fosterföräldrar gjorde den gången vår statsminister vid 10 månaders ålder hade ett skyddsbehov. "Ett samhälle där man hjälper varandra, tar gemensamt ansvar, det är ett starkt samhälle. Det är det jag upplevt, det är min barndom" säger statsministern som motivering till stipendiefonden.

Hoppsan!!! Nu har jag allt rört till det så här på morgon. Tankarna bara for iväg som dom kan göra på en gammal man.




Prosa av Lennart Arvidsson
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-12 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson