Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hälsning ifrån gräset

kärleken till Måns rivde murar och byggde broar

morfar Bo var stålmannen för Måns kamrater
han såg dem och han lånade ut sin kropp och sin styrka
och de sina oförfalskade hjärtan
(en lekpark är inte nog)

vid Caroli begravdes med representanter till Måns sorgliga tjut
tack Anne-Marie och Bo för allt ni gjorde
för all inspiration för allt beskydd
och det är inte bara våra ord utan detta kom också ur människor som aldrig kan lära sig prata

bageriet på Östermalm är retarderat och tekakorna smälter i munnen när vi kliver in där är det som antiriket och vetekransarna
stolt åka buss ner till textilcentret verkstaden dagverksamheten
eller hänga på färdtjänsten till Åsunden med människor som om de inte lyckas lära dig att simma ger dig en flytdyna som känns som vingar
väl uppe på land vid Åsundsholm gård pinnbröd och eldar
var redo
för laget förståndshandikappade scouter




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 1362 gånger
Publicerad 2017-12-13 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dräggel, vuxenblöjor och oändligt med glädje
2017-12-17

    ej medlem längre
En härlig text full av livsglädje och ömhet för de som inte är som alla andra!
2017-12-13

  henke_r
Ett stycke liv sveper igenom. Tack för ett elegant och lekfullt stycke!
2017-12-13

  i af apa
Hurra för alla!
2017-12-13

  Bo Himmelsbåge
Gullig text om förståndshandikappade, som jag jobbat med och gillar mycket!

Tack!
2017-12-13

  Nanna X
ååå
på mitt jobb hissar vi flaggan för de förståndhandikappade varje vecka
jag hissar den i tanken för din text
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3