Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår

Jag går i mina egna fotspår
när jag tänker det
jag inte kan säga

Varför skulle mina ord
väga tyngre
än någon annans?
de kan aldrig
vara mer viktiga än dina

Någon slags kärlek
finns alltid i oss
mellan oss

Vad kan vi göra
annat än att tillsammans
betrakta undergången




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2017-12-13 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP