Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slapp slapp.

Sällan som det åskade
en dag som denna vinterdag
men ljuset lyser glatt förutan muller.
Bara töntarna bullra fulla
leve våran gamla tradition.

© Bosse 13 december 2017.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-13 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten