Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reality check


If I could turn back time
200 japp och 300 dajm
370 liter glass, 10 000 timmar jazz
En tokförvirrad hajp
jagad vind och samlad lajk

Nu är det bara slut
Kommer du hem till Jul?




Bunden vers av Jordgubbsodlare
Läst 565 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-13 10:10



Bookmark and Share


  Stay Golden
DAMN SON! YOU' ROCKIN' IT!
2017-12-13

  Elina Vacker
Challenging just to stand ready for the giant time passage leap, just for a while; who wants to live in the past?
2017-12-13

  Nanna X
Jodå verkligheten hänger väl där. Som en kuliss.
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Jordgubbsodlare
Jordgubbsodlare