Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grand Canyon


när allt känns fult och fel

och jag känner mig smutsig

av ont som andra skapat


då blundar jag

minns himlen ovan klipporna

i Grand Canyon


lika blå och oskuldsfull

som sanningen 

när den kommer ur

ett barns mun


I detta kan jag vila

och samla kraft

så jag orkar med

allt dumt andra orsakar


som spills över

på oskyldiga 

som inte kan freda sig


Jag ber

att Gud oss ser 

all  denna ondska

som breder ut sig

alltmer















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-13 13:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag böner behövs.
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP