Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Affären

 

 

 

djupa rispor du skar

i mitt blödande hjärta

när du gick till en annan

var hon bättre än jag?

 

alla nätter jag grät

övergiven och sårad

du trodde jag inget visste

att jag inget förstod

 

så oskyldig du spelade

fick mig att känna mig skyldig

till saker jag inte gjort

för att skyla din otrohet

 

jag hoppas ditt samvete gnager

att du ligger sömnlös

att maran hemsöker dig

att du resten av ditt liv känner ånger

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-13 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP