Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ventilation och isolering

de vackra isstjärnorna
är nog nästan utdöda nu
man får väl andas på fönsterrutan
och rita sina egna




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-13 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP