Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stämmer

 

 

 

sagoväsen skrider mjukt

väver skönhet

 

 

stammar

är varpens trådar

 

 

sagor

sannhets

sällsamma

bärare

 

tonar väg

utan spruckna stämmor

 

 

 

du rör vid

mitt brösts öppnade

 

revbenen

en korg

en strängad lyra

 

dina fingrar

stämmer med nycklar

 

smidda av stjärnguld

 

 

själv

vilar jag stilla

 

du tonar

var inte rädd

 

jag ser inte min rädsla

 

 

 

buren upp genom hav

bärs den sjunkandes andning

 

 

själsebb

sköljdes över

av stegrande kammar

 

hon läggs i en helande ljuskristall

 

 

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-13 16:15



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Underbar denna!
2017-12-14

  Goraxy 89 Orion VIP
Diktens djup ligger inte i orden utan under och mellan dem - Det kan inte gripas eller konkretiseras utan förblir ogripbart och gåtfullt !!!
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser