Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta risken svinga sig över under eller förbi vederlagda tabun



det finns sannerligen tabun
det kryllar av roller sociala spel
regler signalsystem och koder

själva naknanste livet och döden
går helt fri från dem

det är det sociala som inte uthärdar eller klarar sig i
ensam

kanske är det där och då modet krävs att kasta sig rättframt rätt igenom







Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-13 16:40



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så det är... Modet är viktigt tillsammans med skärpa och glans... Bra tecknat och frammanat!
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP