Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

makt och porslin

jag saknar mina vänner ibland
vill jag gråta i mammas famn
jag drömmer om förstahands-
kontrakt och ibland om att ha
makt över mitt eget liv krossat
porslin och helt nytt tidsfördriv




Fri vers av Systertusen
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-13 17:29



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre VIP
Det är fantastiska rader. Det är ju det.
2017-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Systertusen