Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucia

 

 

 

glögg och pepparkaka

hör Lucia till

det får man ej försaka

jag inte heller vill

 

med ljuset hon kommer

strålande vacker hon är

lyser som ljuvaste sommar

äntligen är hon här




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-13 17:57



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
STRÅLANDE VACKER
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP