Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver fortfarande för att bearbeta -igen och igen och igen.


Var tar all kärlek vägen...

Var tar all kärlek vägen?
som var så stark och stor!?
När döden kommer
slutar inte känslorna leva.
Kanske finns de kvar i soluppgången
så stark och röd.
I snöfyllda grenar i gnistrande vitt
mot turkosblå skymning.
I mina steg ,mina tankar mina ord
i min dröm när dagen är slut.
När man verkligen älskat
andas samma andetag.
Blir bortgången så stark och brutal
vardagen blir så tom och ofattbar.
Som ett vilset löv har jag svävat
min själ har hållit andan och bävat.
Men kärleken överlever
stark och vacker.
Som ett ljuvligt minne
över det som var.
Du fattas mig
idag gör det lite mindre ont.
Jag har lärt mig leva ensam
men skulle ge allt för att drunkna i din famn -igen!





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 757 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-12-13 18:59



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så vackert om kärleken som kliver över alla gränser. Din text berör.
2017-12-16

  Eva Helene VIP
Så vackert! Kärleken överlever.
2017-12-15

  Rise Little One
Smärtsamma tankar...
2017-12-14

  Yrre VIP
Ontsamt att mista de kära. Texten berör mig.
2017-12-14

    ej medlem längre
Smärtsamt men ändå så vackert..
2017-12-14

  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivet om saknad och längtan efter kärlekens varma, trygga famn!

2017-12-13

    ej medlem längre
Bara den som upplevt sorg kan förstå vilken smärta det är. Du sätter ord på den smärtan.
2017-12-13

  ULJO
Lider med din sorg och din ensamhet . Långt från din älskades mjuka famn. Jag led. Jag våndades jag med. Men plötsligt stod kärleken där igen. Jag tog den. Jag glömmer inte men jag lever. Önskar du kunde känna samma sak. Livet är inte över. Lev det. Det kommer aldrig tillbaka. Så lev det nu. Jag tror din älskade skulle vilja det.
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP