Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkyssar


De landar lätt
på din heta hy
små kyssar

dalar fjäderlätt
som en snöflinga
en i taget

en kyss
fjäderlätt
förångas
av din hetta
tills nästa kyss når dig

jag låter mina kyssar
sakta dala ner på din hy
som med sin hetta lockar
och med sin hetta
får mig att smälta för dig

som snöflingor
vinterkysser jag dig
sakta
en kyss i taget..




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-13 19:32



Bookmark and Share


  Syrran77
Underbart fint och sensuellt.
2017-12-13

  genni VIP
Det här med snöflingor är speciellt, fint.
2017-12-13

  Öknens Ros VIP
varmt i vinterland med kyssar många.
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP