Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uljo inspirerade.


Kritik på en text (1661) försök





Att kunna verkligen kunna förstå vad som hänt
och sätta sig i den personens situation är förstå(s)
'omöjligt'. Dels för att varje individs upplevelse
av övergrepp och inbrott i själen är just individuell.
Det en kan göra är förstås att 'ha varit där' själv
eller att försöka förstå ändå genom att söka sätta
sig in i upplevelsen. Ibland går det. Det går
naturligtvis att 'döma' den som säger inte
kunna förstå sig på upplevelsen. Men det vore
väl fel även det? Att uttrycka sig och försöka
förstå det kan vara en framkomlig väg, i alla fall.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-13 20:52



Bookmark and Share


  ULJO
Försöka förstå är en väg. Försöka agera en annan. Så länge tystnaden inte talar är alla vägar ändå framkomliga.
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP