Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucia sorg

Sorgen ligger som ett täcke av blomblad som floristens omsorgsfullt utvalda rosor i bukett. Saknaden går hand i hand med tomheten och jag lyssnar till körens vackra melodi. Jag nynnar med tyst, nästan ohörbart.
Jag blundar och inom mig jag bevarar en allé av minnen.
Mormor jag saknar dig som är där änglavingar lyfter
och videung vilar mot din kind.




Fri vers (Fri form) av Black raven VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-13 20:58



Bookmark and Share


  danne //
Tänker lite själv på min momma hon hade en rak karaktär och hade mycket skinn på näsan, å lagade världens bästa köttbullar på älg å nötfärs.
Sådana ytterligheter ja kommer ihåg men hon var alltid mån om det yttre att det såg bra ut alltid glad var hon ..märkligt vad din text fick denna fågel att kvittra ut om tomheten och minnen och upplevelser från det forna ..
2019-07-30

    ej medlem längre
vackert sorgband detta
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP