Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen är inte längre min att bära.


Och sedan, ingentinget.

Du dunk
du dunk
mer och mer sällan.
36 per minut
avståndet ökar

det är nu jag dör,
tänker jag.
Förväntansfull
ångestfylld
hur ska de kunna leva vidare
tacksam,
nu slipper jag
bära smärtan.

Tystnaden,
avsaknaden av
hjärtslag
är det sista
jag hör.




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-13 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver