Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden som fastnar

Det var en flicka med stora glasögon
varje gång jag såg henne ville jag gå fram till henne
och putsa hennes glasögon
men åren gick och ingen verkade ha gjort det
de blev värre och värre och
nu står jag alldeles intill hennes grav
med tåren i halsen och önska att jag hade gjort det.




Övriga genrer av Emilia Cladin
Läst 157 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-13 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Cladin