Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan ta emot allt

Kom igen
jag är beredd
häll allt över mig
allt på en gång
jag kan ta emot det
kom igen
jag kan ta emot allt idag
men imorgon går jag sönder




Fri vers av Ananas
Läst 382 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-12-13 21:57



Bookmark and Share


    TvåTungor
Väldigt bra!
2018-04-18

  sehnsucht
Bra skrivet, igenkänning. En dag är man oövervinnerlig, en annan dag raka motsatsen.
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas