Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sigge

 

En dag kom han

springandes,

rakt in i mitt hjärta

 

Sigge, 

min seger är vunnen




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-13 22:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
å så fin :)
2018-01-09

  Annie b'larsson VIP
Ja Margta, det är inte svårt att förstå din glädje. Grattis till nya fina voven.
2017-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Poetiskt text från en lycklig matte!
2017-12-15

    ej medlem längre
Ja, vem behöver poesi nu? Knappast Du i alla fall.
2017-12-14

  ULJO
Det förstår jag. Vilken underbar krabat.
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP