Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kork

En korkad kork
flöt omkring på öppet hav
kämpade för sin överlevnad
rädd att gå i kvav

han som kunde njuta av sin
osänkbara trevnad
skrek rakt ut
jag är helt slut
det är för stora krav

det är inte ytan jag vill surfa på
det är djupen jag kan sakna
att simma nakna
i det stora blå

skam den som lägger av
nu har jag slut på orken
detta blir min grav

det kan väl vem som helst förstå
sa den korkade korken
jag vill inte flyta ovanpå




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-13 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren