Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dag Herren tog dig hem

Den dag Herren tog dig hem

Du sa aldrig nu går jag min väg
Du sa aldrig farväl
Du var borta innan jag vet ord av
Bara Herren vet varför

Miljoner gånger behövde jag dig
Miljoner gånger grät jag
Om kärleken ensam kunde ha räddat dig
Hade du inte behövt dö

I livet älskade jag dig djupt
I döden älskar jag dig fortfarande
I mitt skulle du hålla en plats
som någon annan aldrig kunde fylla

Hjärtat krossades när jag miste dig
men du gav dig inte iväg ensam
En hel del av mig kom med dig
den dag Herren tog dig hem

Bo Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-13 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj