Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skimmer

min stad skimrar
grå vattenpöl

grävmaskiner gräver gropar
vägar avspärras

ljusgirlanger lyser upp
ljusklädda granar

himmelens moln skimrar
gråvita, blågrå och grålila







Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-14 00:18



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Du visar att man kan se det vackra i allt!
2017-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Även din fina text skimrar i decembermörkret!
2017-12-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Kontrastrik och vacker text, som lyser i mörkret.
2017-12-14

    ej medlem längre
Vardagens grå filt lyser upp i adventstider.
2017-12-14

  BenGust VIP
lyser upp skum gråzon
2017-12-14

  ULJO
Så fint
2017-12-14

    ej medlem längre
Ljuvligt adventsskimmer.
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP