Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krama mig bara så jag inte faller

Krama mig bara så jag inte faller

Jag sitter här och väntar på dig
tiden har runnit i väg
kom och rädda mig

Det är inte ditt fel att jag gråter
tänk inte alls på det
Känn dig inte skyldig till något du inte har gjort
utan krama mig bara så jag inte faller

Ger mig mig en sista kyss och kram
Och torka bort en enda tår
Önska mig lycka till och säg farväl
för det är sista gången jag hör

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-14 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj