Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu känner jag för lite musik

Lite sköna toner med skön akustik
Därför så sätter jag på en cd- platta med Nightwish
med låten Cover me
Tycker att hon har en helt underbar röst
fröken ifråga
Hon får mig alltid att bli lika glad och känna mig
lika lycklig
För det svänger ju så härligt…

Ken Cassel
14/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger
Publicerad 2017-12-14 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel