Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt (h)julen snurra ty morgondagen är en annan dag.


Julens efterbörd


Bortom den meninglösa
kommersen

hörs allvaret
i övertrasserade
kreditkort.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-14 06:20



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Slående text!
2017-12-17

  Fulbergarn
oj, sant för några år sen, men nu struntar jag i det hela och köper mat, mat och mat av bra kvalitet, bra text i kort - format
2017-12-14

    Sefarge VIP
Snygghårt skrivet!
Den oantastliga
Sanningen handlarna
Vill bota med lite
"Mellandagsrea"
För att kräma ut
Ytterligare lite till
;}


2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP