Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras Framtid

jag ser barn leka i snön
skratta och skoja
det finns inga bekymmer i deras blickar
jag avundas dem
men jag tycker också synd om dem
för de kommer bli vuxna
de flesta av dem åtminstone
de kommer uppleva livets plågor

svek
otrohet
hat
alkoholism
droger

vissa kanske kommer ha pengar
och leva med en falsk fasad
andra kommer vara fattiga
och uppleva en annan misär
vilket är värst vet jag inte
men att vara vuxen är nog inte kul
oavsett vem man är

man bara
tar sig igenom det




Fri vers av Jay S
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-14 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jay S
Jay S