Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnad

Här är vi
alla tillsammans
en massa
jag och vi

Den som skriker högst
hörs minst
inverterad kärlek
heter hat

Överlevnad
är dagens ord




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-14 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP