Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsseglats


Landskap insvept i gråsolsdis
havet en enda stor andning

klippkanter med dolska hullingar
som revor på ens enda skrov

kring styrbord rör sig grynnor
en knappt synbar förflyttning

högt svänger lanternor
men skenet ofullständigt

stävar skyndsammast bortöver
mot något mer uttydbart

innan tiden räknat in alla segel
och natten slutgiltigt släppts lös




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-14 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP