Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då i solens glimmande



Miltals grönklädda höjder

sommaryta

håll dig svävande

över sänkor och avgrunder



så länge du roterar

blir du ett

med vind, sol och fåglar

och din dräkt glimmande



för vem vill se allt det

sommarfagra dala

rentav störta

ner i höstlig ovisshet




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-14 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP