Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppskatta dina privilegier

Vissa har det inte
Vissa har det
Det är därför jag som poet,
Vill ändra det

Var nöjd
Var glad
Uppskatta det du har
Och gör det mest otänkbara





Fri vers av poetendavidh
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-14 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetendavidh