Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum


Du drar fingrarna genom ditt hår
Jag drar fingrarna över ditt kön
Du plutar med läpparna
Jag drar fingret genom ditt kön

Du vill kyssas
när jag tränger in i dig

Du är haven, oceanerna
Jag är kontinenterna, din värld
Du omsluter mig,
så mjukt, så varmt, så tungt

Vi är universum




Fri vers av Jordgubbsodlare
Läst 530 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-14 10:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tjusigt pirrit
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Jordgubbsodlare
Jordgubbsodlare