Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra lång

Dikt från min diktsamling kommande diktsamling "Känslosvall".


Tänk att hjälplöst ramla runt
på Andra lång en ljummen sommarnatt
med alkohol och cigarettrök i kroppen
och ett hjärta som håller mig sysselsatt.
Och tänk att inte kunna annat än att le
när jag missar sista spårvagnen hem
för jag vet så väl att det innebär
att då får jag sova hos dig igen.




Bunden vers (Rim) av poemwriter
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-14 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poemwriter
poemwriter