Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 1


Ondskan försvann (På ljudspelare)



Prydnad

Det händer ibland
i drömmarnas land
att kärleken brinner
och ondskan försvinner,
och livet med dig
förde ju mig
med drömmarna kvar
dit jag far
till en verklighet
het
där kärleken vann
och ondskan försvann.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-09 00:34



Bookmark and Share


    Mim
Wow! Vilket både verklighetsscenario och drömscenario!
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP