Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banérförarna

Jag tror inte på frihetens och rättvisans banérförare

Det banér de för fram längst fram i tåget

är sin egen maktsymbol

Gång på gång ser man detta utspelas

här, och överallt i världen

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-14 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP